鹿と魚
COMMON
food & drink
COMMON
food & drink
2024年、今年も一年ありがとうございました。
2025年の営業は3月よりとなります。
SNSにて随時詳細をアップデートしますので、ご確認いただけると幸いです。
Thank you to everyone who joined us for 2024!
We have closed for hunting season and we will be re-opening in March 2025.
Stay tuned to social media for updates.
We look forward to welcoming you in the new year!
地元産鹿肉料理と天然魚料理
オーストラリアで研鑽を積んだ現役猟師でもあるシェフが創る、みえジビエ鹿肉と天然神経締め鮮魚の料理を中心としたレストランです。 むき出しの梁が印象的な、どこか素朴でかつミニマル、スタイリッシュな空間で食事を楽しむことができます。天候が許す限り、お客様とペットのための中庭のテラス席が利用可能です(屋外席はご予約が必要です)。
Casual bistro dining, focusing on wild game and wild-caught fish, cooked by an Australian-trained hunter-chef, in a minimal and stylish space with exposed beams and other rustic touches. When weather permits, courtyard seating is available for guests and pets (outdoor seats require booking).
金土日月 Fri, Sat, Sun, Mon
11:00~16:00 or until sold out (完売まで)
✕ 定休日 火水木 Closed Tue, Wed, Thu
✕ 夜はしばらくお休みです Nights temporarily closed
予約 Bookings
059-393-2772
動画 VIDEO
店舗情報 SHOP INFO
Tel. 059-393-2772
English also spoken
三重県三重郡菰野町大羽根園松ケ枝町14番地4
14-4 Obaneen Matsugae-cho, Komono-cho Mie-gun Mie-ken, Japan
近鉄大羽根園駅から徒歩約3分
3 minutes' walk from Kintetsu-Obaneen Station
月曜日 (Mon) 11:00-16:00
火曜日 (Tues) 仕込み (Closed for preparation)
水曜日 (Wed) 仕込み (Closed for preparation)
木曜日 (Thu) 仕込み (Closed for preparation)
金曜日 (Fri) 11:00-16:00, 17:30-20:30
土曜日 (Sat) 11:00-16:00, 17:30-20:30
日曜日 (Sun) 11:00-16:00
冬季休業のお知らせ
毎年、1月と2月はまるっと休業します。3月中頃より営業再開します。その他、SNSで随時お知らせを更新しますので、ご確認ください。
We are closed January and February each year. Please see social media for updates.
駐車場 有(7台)Parking available (7 spaces)
カード可
We also accept the following payment methods at no additional charge:
d払い RakutenPay 楽天ペイ Alipay アリペイ auPay auペイ WeChatPay 微信支付 ウィーチャットペイ Merpay メルペイ PayPay ペイペイ ApplePay アップルペイ
Visa ビザ MasterCard マスターカード Amex アメックス アメリカンエキスプレス JCB ジェーシービー Diner's ダイナーズクラブ Discover ディスカバー
Suica スイカ PASMO パスモ Kitaca キタカ TOICA トイカ manaca マナカ ICOCA イコカ SUGOCA スゴカ nimoca ニモカ Hayaken はやかけん